10 Kom. Kuke Za Vinilne Obloge Vješalica Od Nehrđajućeg Čelika Bez Rupa. Stezaljke Za Za Vješanje Kućnih Vanjskih Ukrasa
10 Kom. Kuke Za Vinilne Obloge Vješalica Od Nehrđajućeg Čelika Bez Rupa. Stezaljke Za Za Vješanje Kućnih Vanjskih Ukrasa
10 Kom. Kuke Za Vinilne Obloge Vješalica Od Nehrđajućeg Čelika Bez Rupa. Stezaljke Za Za Vješanje Kućnih Vanjskih Ukrasa

10 Kom. Kuke Za Vinilne Obloge Vješalica Od Nehrđajućeg Čelika Bez Rupa. Stezaljke Za Za Vješanje Kućnih Vanjskih Ukrasa

(0 Recenzije)
  • €27.40

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0819672
  • Dostupno: Na lageru

10 Kom. Kuke Za Vinilne Obloge Vješalica Od Nehrđajućeg Čelika Bez Rupa. Stezaljke Za Za Vješanje Kućnih Vanjskih Ukrasa

Categories: Dom & Vrt, Kućni alati

Opis:
- Savršen Način Dodavanja Lijepe I Dekorativne Dimenzije Vašim Zidovima Tijekom Festivala I Zabava.
- Napravljene Imajući Na Umu Vas, Ove Vinilne Kuke Za Vješanje Imaju Jednostavan Dizajn Kuke Koji Vam Pruža Praktičan Način Za Prikladno Obješenje Vanjskih Zidova Bez Alata Ili Rupa. Pažljivo Dizajniran S Niskoprofilnim Dizajnom Blagog Savijanja Sa Zakrivljenom Kukastom Glavom Za Jednostavno Umotavanje U Bilo Koji Šav Na Vašem Vinilnom Zidu Bez Vijaka Ili Bušenja Rupa.
Upotrijebite Ih Da Zakačite:
- Drvene Znakove
- Poštanski Sandučić
- Vanjska Svjetla
- Božićni I Blagdanski Ukrasi
- Ukrasi
- Vijenci
- Drvene Ploče
- Produžni Kablovi
- I Još Mnogo Toga
Specifikacija:
Materijal: Visokokvalitetni Nehrđajući Čelik
Debljina: 0.81 Mm
Maksimalna Težina Ležaja: 5 Kg
Količina: 10 Komada Vinilnih Kuka Za Bočne Stranice Po Pakiranju
Značajke:
1. Čvrsti I Izdržljivi: Ove Vinilne Vješalice Bez Rupica Izrađene Su Od Visokokvalitetnog Nehrđajućeg Čelika 304 Za Dodatnu Izdržljivost I Dugotrajan Radni Vijek. Nikada Neće Zahrđati Ili Zaprljati Vaš Sporedni Kolosijek
2. Bez Potrebnih Rupa Ili Alata: Za Ugradnju Jednostavno Umotajte Kuke Za Kabele Od Vinilnih Obloga U Bilo Koji Šav Na Vašim Vinilnim Oblogama. Tako Je Jednostavno, Bez Bušenja Ili Vijaka.
3. Jednostavni Za Ugradnju, Lako Se Uklanjaju I Lako Premještaju Zahvaljujući Niskoprofilnom Blagom Savijenom Dizajnu Koji Se Lako Umotava U Bilo Koji Šav Na Vašem Vinilnom Zidu.
4. Teška Podrška: Za Razliku Od Većine Vješalica S Kukama Za Bočne Stranice, Naceture Kuke Za Bočne Stranice Od Vinila Od Nehrđajućeg Čelika Mogu Se Pohvaliti Posebno Debelim Dizajnom, 1 Mm I Podržavaju Do 18 Lb Po Kuki. Nikada Neće Pasti/Dolje Ili Oštetiti Vašu Vinilnu Oblogu.
5. Svestrano Pakiranje: Dolazi U Izdašnom Paketu Od 10 Vinilnih Kuka Bez Rupa, Ovaj Set Vinilnih Kukica Za Bočne Stranice Pruža Vam Sjajan Način Držanja I Ukrašavanja Vaših Zidova Znakovima, Drvenim Pločama, Vanjskim Svjetlima, Ukrasima, Blagdanskim Ukrasima I Više. Savršeni Alati Za Dodavanje Živih Boja Na Vaše Zidove Tijekom Zabava I Festivala.
Kako Koristiti?
Jednostavno Gurnite Zakrivljenu Glavu Kuke Ispod Obloge Koju Želite Koristiti Za Vješanje Kućnih Ili Poslovnih Ukrasa. Jedinstveni Zakrivljeni Dizajn Niskog Profila Omogućuje Vam Jednostavnu Ugradnju, Uklanjanje I Premještanje Kuka Za Vinilne Obloge.
Kvaliteta Kojoj Možete Vjerovati
Za Razliku Od Lomljivih Plastičnih Vješalica, Dizajnirali Smo Našu Kuku Za Vinilne Obloge Bez Otvora Pomoću Nehrđajućeg Čelika 304 Koji Je Otporan Na Hrđu, Čvrst I Izdržljiv Za Dugogodišnju Upotrebu. Nosivost Do 5 Kg Po Udici. Ne Hrđa I Nikada Neće Ostaviti Mrlje Na Vašim Vinilnim Oblogama, Čime Vam Godinama Nudi Brojne Mogućnosti Vješanja Na Dohvat Ruke.
Paket Uključuje:
10 X Kuka Za Sporedne Obloge

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.