Četka Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Za Čišćenje Valjak Za Dlačica Za Pse Mačke Životinje Za Dlake Auto Odjeća Kauč Sofa Tepisi Češljevi
Četka Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Za Čišćenje Valjak Za Dlačica Za Pse Mačke Životinje Za Dlake Auto Odjeća Kauč Sofa Tepisi Češljevi

Četka Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Za Čišćenje Valjak Za Dlačica Za Pse Mačke Životinje Za Dlake Auto Odjeća Kauč Sofa Tepisi Češljevi

(0 Recenzije)

  • €14.40

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0824140
  • Dostupno: Na lageru

Četka Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Za Čišćenje Valjak Za Dlačica Za Pse Mačke Životinje Za Dlake Auto Odjeća Kauč Sofa Tepisi Češljevi

Categories: Outdoor, Ribarstvo

Valjak Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca, Valjak Za Višekratnu Upotrebu Za Uklanjanje Dlaka Pasa, Mačaka, Pasa, Mačaka I Drugih Dlaka S Namještaja, Kauča, Posteljine I Jorgana Na Kauču

Valjak Za Uklanjanje Dlaka Ljubimca
Čvrsti Dizajn Kao Tijelo Od Abs-A S Pp Valjkom I Najlonskom Četkom Za Etikete. Statika Punjenja Valjka Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Stvorena Kratkim, Brzim Pokretima Valjka Naprijed-Natrag Kako Bi Se Sve Dlake I Dlake Kućnih Ljubimaca Uhvatile U Spremnik Za Prašinu.

S Bazom Za Samočišćenje
Uklanjač Dlaka Kućnih Ljubimaca Za Višekratnu Upotrebu Za Namještaj Se Lako Čisti. Držeći Krzneni Valjak, Kotrljajući Se Naprijed-Natrag Po Površini, Sva Se Dlaka Skuplja U Kantu Za Smeće. Pritisnite Gumb Za Uklanjanje Svih Dlaka Kućnih Ljubimaca Iz Kante. Zatim Ga Možete Ponovno Koristiti Tako Da Ne Morate Trgati Papir S Valjkom Za Dlačice.

Lagan I Izdržljiv
Izdržljivi Najlon I Abs Plastika Osiguravaju Udobnost I Izdržljivost Valjka Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca. Valjak Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Malenog I Laganog Oblika, Vlasnicima Kućnih Ljubimaca Prikladnije Je Imati Uređaj Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Kod Kuće Ili Ga Čak Iznijeti Kad Putuju S Kućnim Ljubimcima.

Jednostavan I Za Ponovnu Upotrebu
Bez Izvora Napajanja Potreban. S Ovim Višekratnim Valjkom Za Dlake Kućnih Ljubimaca, Više Ne Morate Bacati Novac Na Punjenje Ili Baterije. Neklizajuća Gumena Ručka S Ergonomskim Dizajnom Za Udobno Držanje.

Alat Za Široku Primjenu Za Vlasnike Kućnih Ljubimca
Uklanjač Dlaka Kućnih Ljubimaca Za Višekratnu Upotrebu Može Se Koristiti Za Skupljanje Dlaka Kućnih Ljubimaca Na Bilo Kojoj Površini Namještaja: Vatu, Sofe, Kauči, Posteljina, Tepisi, Deke Ili Autosjedalice Za Događaje. Sredstvo Za Uklanjanje Dlaka I Dlačica Kućnih Ljubimaca Stvorit Će Vam Kuću Bez Dlaka. Koristite Vlažnu Krpu Za Brisanje Nakon Svake Upotrebe, Ne Smijete Prati Površinu Četke Izravno Vodom.

Opis Proizvoda:

Naziv Proizvoda: Valjak Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca

Materijal Proizvoda: Izdržljiv Najlon I Abs Plastika

Boja: Bijela

Proizvod Sadrži:

1X Valjak Za Uklanjanje Dlaka Kućnih Ljubimaca

1X Četku

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.