Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje
Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje
Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje
Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje
Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje

Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje

(0 Recenzije)

  • €31.50

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0813772
  • Dostupno: Na lageru

Dječja Silikonska Posuda Za Hranjenje

Categories: Bebe & Djeca, Dječji proizvod

Boja: Plava,Bež,Ružičasta,Narančasta,Ljubičasta,Zelena,Bijeli Mramor

Opis

Potpuno Siguran I Bezopasan Za Vašu Bebu - Naš Set Je Napravljen Od 100% Silikona Za Hranu Koji Zadovoljava Najviše Standarde Sigurnosti Hrane. Pobrinuli Smo Se Da Svaki Dio U Ovom Setu Posuđa Bude 100% Siguran Jer Naš Silikon Ne Sadrži Bpa, Pvc I Ftalate. Učinite Ih Potpuno Netoksičnim I Sigurnim Priborom Za Hranu.

Set Za Hranjenje Male Djece Pogodan Za Pranje U Perilici Posuđa U Pećnici - Naš Set Za Hranjenje Beba Uključuje Sve Što Vam Je Potrebno Za Hranjenje Vaše Bebe. Dolazi S 5 Komada, Uključujući 1 Silikonsku Podlogu, Po 1 Usisnu Podijeljenu Zdjelu, 1 Meku Slamku S Četkom Za Čišćenje, 1 Silikonsku Žlicu Za Hranjenje I Vilice Za Malo Dijete. Naš Kompletan Set Opreme Uključuje Sigurnosnu Opremu Za Perilicu Posuđa I Zamrzivač, Čak Se Može Dezinficirati U Kipućoj Vodi(Osim Žlice I Vilice).

Silikonska Zdjela S Jakim Usisnim Postoljem - U Usporedbi S Drugim Proizvodima, Dodali Smo Tri Odjeljka U Dječja Zdjelica, Koja Se Može Napuniti S Više Različitih Namirnica. U Međuvremenu Smo Poboljšali Dno Zdjelice Za Bebu Kako Bismo Istanjili Rub I Poboljšali Usisavanje, Tako Da Se Zdjelica Za Bebu Može Čvrsto Uklopiti Na Stol, Sisaljke Se Mogu Pričvrstiti Na Bilo Koju Glatku, Čistu Površinu Bez Teksture.

Silikonska Podesiva Dječja Portikla - 100% Silikon Je Mekan Za Dječji Džep Oko Vrata, S Podesivim Sigurnosnim Gumbima. Džep Za Hvatanje Hrane Ostaje Otvoren Kako Bi Se Spriječilo Da Hrana Padne Na Tlo, A Nije Lako Zaprljati Odjeću. Osim Toga, Silikonski Materijal Vrlo Je Jednostavan Za Čišćenje I Može Se Čistiti Nježnim Brisanjem.

Savitljiva Žlica Za Obuku Bebe Za Samostalno Hranjenje - Prošao Certifikat Za Dječji Proizvod, Bez Bpa, Bez Ftalata, Bez Pvc-A Sigurnost Za Djecu, Glava Žlice Izrađena Od Polipropilena (Pp), Ručka Izrađena Od Termoplastičnog Elastomera (Tpe) S Čeličnom Žicom Unutar, Može Se Prati U Perilici Posuđa. Ne Stavljajte U Mikrovalnu.

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.