Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta
Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta
Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta
Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta
Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta

Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta

(0 Recenzije)
  • €25.90

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0811751
  • Dostupno: Na lageru

Kućni Ljubimci Interaktivna Igračka Pas Nogometna Lopta

Categories: Kućni ljubimci, Oprema za pse

Opis

【Premijum Tpu Materijal】U Skladu S Istim Sigurnosnim Standardom Kao I Dječje Igračke, Pet Vipheo Igračka S Loptom Za Pse Na Uže Za Povlačenje Izrađena Je Od Vrhunskog Tpu Materijala Koji Je Isti Kao Materijal Standardne Nogometne Lopte. Tako Da Se Vaš Ljubimac Može Igrati S Povjerenjem. Također Se Može Koristiti Za Simulaciju Pravog Nogometa, Jurnjave I Trčanja Po Travnjaku. Možete Komunicirati Sa Psom I Igrati Se Zajedno.

【Nadogradite Interaktivnu Igračku Za Pse】Najlonska Ploča Ravnomjerno Je Ušivena Na Lopticu Za Pse, Pa Je Vaše Pse Lakše Zgrabiti, Bacati I Vući, Što Pomaže U Stvaranju Nestalnih Odskok Koji Psi Toliko Vole. Ultra Loptice Za Pse Igračke Za Igranje U Vodi Usvojile Su Lagani, Plutajući Dizajn, Nogometna Lopta Za Pse Može Se Igrati I Na Travnjaku, Bazenu, Jezeru, Plaži I Otvorenim Parkovima. Nogometna Igračka Za Pse Pet Vipheo Prikladna Je Za Svaku Priliku, Unutarnju I Vanjsku, Može Iznenaditi I Razveseliti Vašeg Psa.

【Ekološki Prihvatljiva I Zdrava Igračka Za Pse】Izrađena Od Prirodne Izdržljive Gume Koja Je Netoksična, Ekološka -Prijatan, Siguran, Mekan I Elastičan. Veliku Pozornost Pridajemo Zdravlju I Sigurnosti. Dizajn Užeta Na Površini Psi Lakše Podižu I Donose, Dok Šesterokutna Tekstura Izvana I Dugačko Uže Na Vrhu Olakšavaju Ljudima Hvatanje I Bacanje. (Ps: Ne Smije Se Koristiti Kao Igračka Za Žvakanje. Uvijek Nadzirite Svog Ljubimca Dok Se Igra. )

【Prikladno Za Male Štence I Srednje Pse Od 5-25 Lb】Postoji Dulji Remen Za Držanje Lopta, Što Ju Čini Izvrsnom Interaktivnom Igračkom Za Treniranje Pasa, Može Pomoći Vašem Psu U Borbi Protiv Dosade I Smanjiti Nestašno Ponašanje Te Pruža Dugotrajnu Zabavu, Bori Se Protiv Tjeskobe, Depresije I Dosade, Održava Sretnim I Zdravim.

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.