Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica
Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica
Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica
Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica
Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica
Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica

Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica

(0 Recenzije)

  • €14.70

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0813162
  • Dostupno: Na lageru

Navlaka Od Muslina Za Dječja Kolica

Categories: Bebe & Djeca, Dječji kreveti & Branici

Boja: Ananas,Naranča,Crveni Cvijet,Ružičasti Cvijet,Jež

Opis

Organski I Certificirani Prema Globalnom Standardu Za Organski Tekstil, Naši Nadstrešnici Za Autosjedalice Izrađeni Su Od 100% Mekanog Organskog Pamuka Za Maksimalnu Prozračnost I Udobnost. Možete Se Osjećati Sigurni Znajući Da Će Se Vaša Beba Osjećati Lijepo I Ugodno Zaštićena Od Vremenskih Nepogoda.

Ovaj Baldahin Će Zaštititi Vašu Bebu Od Ljetne Vrućine, Sunčeve Svjetlosti, Vjetra I Kiše. To Je Savršen Dodatak Vašoj Autosjedalici Ili Nosiljci Kako Biste Osigurali Da Je Beba Zaštićena Tijekom Cijele Godine.

Ovo Je Idealan Rodno Neutralan Poklon Za Vaše Najdraže! Nadstrešnica Autosjedalice Od Najveće Je Važnosti Za Novopečene Roditelje I Može Biti Izvrstan Poklon Za Zabavu Povodom Otkrivanja Spola, Rođendana Djeteta Ili Poklon Za Vrijeme Rođenja. Naš Rodno Neutralni Dizajn Osigurava Da S Ovim Nećete Pogriješiti.

Mnoge Druge Tvrtke Hvale Prednosti Tkanine Od Bambusa, Dok Je U Stvarnosti Naš Organski Pamuk S Gots Certifikatom Ekološki Prihvatljiviji, Održiviji I Općenito Bolji Za Nježnu Kožu Vaše Bebe. Pogledajte Opis Za Više Informacija!

Naše Ultra-Meke Nadstrešnice Autosjedalica Dizajnirane Su, Proizvedene I Pakirane S Posebnom Ljubavlju I Pažnjom. 100% Smo Sigurni Da Ćete Biti Zadovoljni Našim Proizvodima, Ali Slobodno Nam Se Obratite Ako Imate Bilo Kakvih Nedoumica!

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.