Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van
Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van
Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van
Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van
Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van

Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van

(0 Recenzije)

  • €34.90

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0811920
  • Dostupno: Na lageru

Nosiljka Za Kućne Ljubimce Podesiva Ruksak Putna Torba Za Van

Categories: Kućni ljubimci, Oprema za pse

Boja: Siva,Plava,Žuta,Ružičasta

Veličina: Small,Medium,Large,Extra Large

Opis

1: Ovaj Ruksak Za Mačke Ima Četverostranu Ventilacijsku Mrežu, Koja Ne Samo Da Osigurava Cirkulaciju Zraka U Ruksaku Za Kućne Ljubimce, Već Također Omogućuje Ljubimcu Da Jasno Promatra Okolinu, Što Ljubimca Čini Udobnijim I Manje Zabrinutim . Gornji Dio Ruksaka Za Kućne Ljubimce Može Se Držati Otvorenim Kako Bi Kućni Ljubimci Mogli Iskočiti Iz Glave;Zaštita Od Sunca Se Može Sklopiti I Zalijepiti Za Bolju Ventilaciju;Ili Se Može Postaviti Normalno Kako Bi Se Spriječilo Izlaganje Sunčevoj Svjetlosti.

2: Ugrađeni Sigurnosni Pojas Može Spriječiti Kućnog Ljubimca Da Pobjegne Iznutra Kada Se Otvori Gornji Dio, Kako Bi Se Osigurala Sigurnost Ljubimca. Gornji, Donji I Prednji Patentni Zatvarači Imaju Funkciju Zaključavanja Kako Bi Se Osiguralo Da Vaš Ljubimac Ne Može Sam Otvoriti Vrata, Pružajući Dvostruku Zaštitu. Stabilna I Udobna Donja Strana S Dvostranom Upotrebom, Možete Odabrati Stranu Koju Vaš Ljubimac Preferira. Može Se Odvojeno Ukloniti I Prati!

3: Osim Svih Funkcija Obične Nosiljke Za Kućne Ljubimce, Ovaj Jedinstveni Dizajn Polukuglastog Prozora Dobar Je Za Vidno Polje Vašeg Ljubimca. Istodobno Se Koristi S Otvorima Za Ventilaciju S Prednje I Bočne Strane, Što Je Prozračno, Udobno I Sigurno, Vanjska Prozračna Hemisferna Prozirna Navlaka Pomaže U Otklanjanju Straha Od Životinja.

4: Izrađeno Od Visokokvalitetna Oxford Tkanina Za Hranu, Otporna Na Ogrebotine I Izdržljiva. Prikladno Za Mačke Do 6.5 Kg I Pse Do 5 Kg.

5: Pogodan Je Za Izlazak S Vašim Ljubimcem. Pogodan Je Za Mačke, Pse, Zečeve, Hrčke, Snijeg I Druge Životinje. Unutarnje, Vanjsko, Putno Kampiranje Može Koristiti Ruksake Za Uživanje U Udobnom I Sretnom Životu Bilo Kada I Bilo Gdje.

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.