Organizator Za Dječje Pelene
Organizator Za Dječje Pelene
Organizator Za Dječje Pelene
Organizator Za Dječje Pelene
Organizator Za Dječje Pelene
Organizator Za Dječje Pelene
Organizator Za Dječje Pelene

Organizator Za Dječje Pelene

(0 Recenzije)
  • €25.90

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0813331
  • Dostupno: Na lageru

Organizator Za Dječje Pelene

Categories: Bebe & Djeca, Dječji proizvod

Opis

Osnovna Košara Za Skladištenje Proizvoda Za Novorođenčad – Baby Diaper Caddy Organizer Je Dovoljno Svestran Za Sve Te Stvari Za Bebe: Igračke Za Bebe, Pelene, Odjeću Za Bebe, Vlažne Maramice, Podlinnike, Kombinezone, Igračke Za Bebe, Platnene Pelene, Jastučiće Za Prematanje, Lijekove , Krpe Za Podrigivanje I Ostale Potrepštine Za Bebe! Dovoljno Velik Za Desetke Pelena I Većinu Dozatora Maramica.

Odvojivi Uložak Organizatora – Uklonite Umetak Organizatora Pelena Da Biste Ga Koristili Kao Spremnik Za Igračke, Košaru Za Bebe Ili Košaru Za Dječju Sobu Za Dodatno Pohranjivanje U Dječjoj Sobi. Naš Lagani, Prijenosni Nosač Za Pelene Je 16 X 10 X 7 Inča (Velika Veličina) I Izrađen Je Od Mekanog Filca Te Ima Čvrste Vanjske Džepove Za Dodatnu Pohranu Bebe.

Dizajniran Da Nadopuni Dekor Vaše Dječje Sobe – Naša Košara Za Pelene Dizajniran Je S Neutralnim Sivim Bojama Kako Bi Dobro Izgledao U Svakoj Prostoriji. Izgleda Dobro Na Vašem Stolu Za Prematanje, Na Vrhu Komode Ili Pored Kante Za Pelene I Bitna Je Stavka Za Vašu Stanicu Za Presvlačenje Pelena. Lako Pomičite Torbicu Pomoću Dugačke Ručke.

Višenamjenski Komplet – S Više Odjeljaka Možete Jednostavno Spremiti Sve Svoje Pumpe Za Grudi I Dijelove Pumpe Za Grudi, Koristiti Kao Organizator Za Automobil, Pohraniti Sve One Proizvode Za Kupanje Ili Stavite Pokraj Kreveta Kako Biste Stvari Lakše Pronašli Tijekom Kasnog Noćnog Hranjenja.

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.