Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje
Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje
Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje
Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje
Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje

Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje

(0 Recenzije)

  • €14.70

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0811590
  • Dostupno: Na lageru

Plastična Vrećica Za Kućanske Dodatke Za Mini Grijanje

Categories: Dom & Vrt, Kućni alati

Boja: Bijelo,Ružičasto

Opis

Rezač Je Skriven Ispod Brtvila, Ovaj Nevjerojatni Stroj Za Varenje Uključuje Aparat Za Toplinsko Varenje, Ručni Rezač I Držač Za Mobilni Telefon Koji Se Mogu Izvući Ispod Brtvila, Vrlo Je Praktičan Dizajn Za Život. Slijedite Upute Kako Biste Mogli Pravilno Koristiti I Maksimalno Iskoristiti Svoj Uređaj Za Zatvaranje Vrećica. Za Bolje Rezultate, Brtvljenje Se Može Ponoviti Više Puta Nakon Potpunog Punjenja. Isključite Napajanje Kada Ne Koristite Brtvilo

Ima Priključak Za Punjenje, Tako Da Ne Morate Trošiti Dodatni Novac Na Baterije. Jedinica Dolazi S Punjivim Kabelom Tako Da Je Možete Koristiti Bilo Kada I Bilo Gdje. U Roku Od Nekoliko Sekundi Možete Zatvoriti Svoju Vrećicu I Spremiti Svježinu Za Sljedeću Upotrebu. Prilikom Punjenja Koristite Adapter Izlaznog Napona Od 5 V. Zbog Toga Što Brtvilo Nije Vodootporno Niti Se Može Prati U Perilici Posuđa, Stoga Ga Ne Stavljajte U Vodu Ili Druge Tekućine

Uštedite Na Vrećicama Za Pohranu I Ponovno Upotrijebite Svoje Originalne Vrećice. Ne Morate Se Brinuti Da Će Vaša Hrana Uskoro Postati Ustajala Tijekom Roka Trajanja. To Je Dobra Opcija Za One Koji Vole Žitarice I Grickalice Kako Bi Hrana Ostala Svježa. Kao Što Je Vrećica Čipsa, Vrećice Za Hranu Za Pse, Ručno Rađene Plastične Vrećice Za Slatkiše I Deserte Za Smanjenje Otpada Od Hrane Ili Druge Suhe Grickalice, Svježe

Proizvođač Za Zatvaranje Hrane Može Rukovati Raznim Plastičnim Vrećicama, Kao Što Su Vrećice Za Grickalice, Vrećice Od Folije, Vrećice Za Čips I Vrste Pvc Materijala. Ovaj Uređaj Nije Prikladan Za Ove Vrećice: Vrećica Od Čistog Papira, Vrećica Od Natron Papira, Masna Ekstra Debela Vrećica. Ne Brinite, Normalno Je Da Tijekom Korištenja Procesa Grijanja Za Zavarivanje Može Biti Mirisa I Dima.

Ovaj Stroj Za Toplinsko Zavarivanje Plastičnih Vrećica Dolazi S Plastičnom Kutijom Za Pohranjivanje I Prikladno Jednostavno Za Korištenje, Pogodan Je Za Odlaganje U Svakom Kutku Kuhinje I Dnevnog Boravka. Vrijeme Predgrijavanja Stroja Za Pečaćenje Je Oko Nekoliko Sekundi. Molimo Kontrolirajte Temperaturu Stroja Za Zatvaranje U Skladu S Debljinom Vrećice, Kako Ne Biste Zapalili Vrećicu Kako Biste Izbjegli Previsoku Temperaturu

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.