Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke
Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke
Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke
Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke
Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke
Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke

Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke

(0 Recenzije)
  • €128.60

  • Cijena uključuje PDV
  • Šifra proizvoda: UDP0818048
  • Dostupno: Na lageru

Relassy Puna Cijev Žuto Svjetlo Sklopiva Led Lampa Za Biljke

Categories: Dom & Vrt, Dvorište & Vrt

Značajka:
-300W Led Svjetlosna Ploča Stvarno Pruža Neku Vrstu Svjetla Punog Spektra Za Rast Poput Sunčeve Svjetlosti, Uključujući Valne Duljine Od 380N Do 800Nm, Pružajući Biljkama Sveobuhvatnije Svjetlo Od Jedne Crvene I Plave Svjetlosti, Što Je Dobro Za Komercijalni Uzgajivači I Obitelji Idealno Rješenje Za Osobu.
-Površina Kuglice Led Svjetleće Lampe Ima Svjetlosni Kut Od 90 Stupnjeva, Čime Se Postiže Vrlo Visoka Par Vrijednost, Koja Može Doseći 856Umol/㎡/S. Optimalno Stanje Rasta Je 10 Cm Od Vrha Biljke.
-Korištenje Dizajna Bez Ventilatora Za Postizanje Bez Buke Tijekom Radnog Procesa. U Usporedbi S Drugim Prednjim Svjetlima Za Unutarnje Biljke I Bučnim Ventilatorima Od 300 W, Naši Su Proizvodi Potpuno Nečujni.
-Usvajamo Stražnji Dizajn Aluminijske Podloge Visoke Čvrstoće Koja Rasipa Toplinu Kako Bismo Postigli Izvrsnu Disipaciju Topline.
- Broj Kuglica Led Svjetiljke Doseže 338 Komada, Broj Kuglica Lampe Je Vrlo Velik, A Područje Emitiranja Svjetlosti Cijele Lampe Je Vrlo Svijetlo, Što Može Ostvariti Veću Površinu Sadnje, Osiguravajući Da Se Maksimalna Svjetlosna Energija Može Zračiti Na Sve Biljke Tijekom Procesa Sadnje.
-Led Svjetla Mogu Uštedjeti 80% Energije, Što Znači Da Je Potrošnja Energije Samo 20% Od Ostalih Svjetala. U Usporedbi S Drugim Svjetiljkama Za Rast Biljaka Od 300 W, Svjetiljka Za Rast Ima Udvostručenu Površinu Osvjetljenja, Što Je Vrlo Pogodno Za Sadnju Površina S Visinom Od 3'*3'.
-Pogodno Za Uzgoj Raznih Uobičajenih Biljaka. Ovo Led Svjetlo Za Biljke Omogućuje Vam Da U Skladu Sa Svakom Fazom Rasta Biljke, Kao Što Su Razmnožavanje Klica, Uzgoj, Viseće Cvijeće, Oprašivanje I Viseći Plodovi, Itd. Trebamo Samo Prilagoditi Visinu Naših Lampi I Biljaka.
-Tamo Postoji Mnogo Različitih Problema: Orhideje, Ljubičice, Rajčice, Zelene Paprike I Druge Uobičajene Biljke Koje Su Uobičajene U Životu.
-Proizvod Je Vrlo Siguran-Naša Žarulja Za Sadnju Usvaja Tehnologiju Zaštite Od Prekomjerne Struje, Pregrijavanja, Prenapona I Prošla Je Fcc , Ce, Rohs I Pse Certifikat.
Specifikacija:
Napon: 100-260V
Frekvencija: 50/60Hz
Snaga: 60W
Ulazni Napon: 110 (V)
Broj Perle Led Lampe: 338
Svjetlosni Tok: 5700 (Lm)
Svjetlosna Učinkovitost Lampi: 95 (Lm/W)
Faktor Snage: 0. 97
Razina Zaštite: Ip66
Način Kontrole : Prekidač
Paket Uključen:
1X Svjetiljka Za Rast Biljaka
Detaljna Slika:

Napomena: Boje mogu malo varirati zbog svjetlosnih efekata. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, slika možda neće odražavati stvarnu boju artikla. Hvala na razumijevanju.

Dostava

Obično su nam potrebna 1-2 radna dana da obradimo vašu narudžbu.

Za većinu narudžbi: Procijenjeno vrijeme isporuke: 7-14 radnih dana.

Šaljemo putem DHL-a, UPS-a, FedEx-a, EMS-a, pošte, način slanja vaše narudžbe ovisi o težini i adresi vaše narudžbe.

Troškovi dostave mogu se vidjeti nakon što je artikal dodan u vašu košaricu ako želite vidjeti točan trošak dostave za artikl koji želite kupiti. Troškovi dostave ovise o cijeni narudžbe.

Napomena: Dostava može kasniti zbog događaja više sile, kao što su prirodne katastrofe, loše vrijeme i bilo koji drugi događaji izvan naše izravne kontrole, kao što su državni praznici.

Kako pratiti svoju narudžbu?

Nakon što pošaljemo vašu narudžbu, primit ćete e-poruku koja sadrži detalje vaše narudžbe i broj za praćenje. Sadrži broj vaše narudžbe, način dostave, broj za praćenje narudžbe, URL za praćenje na mreži. Pričekajte 48 sati da se podaci o praćenju počnu ažurirati.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o praćenju, kontaktirajte nas.

Povrat i zamjena

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom online kupnjom, nudimo vam politiku povrata i zamjene u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat ili zamjenu.

Napomena: sve povrate i zamjene potrebno je zatražiti u roku od 30 dana od primitka artikla. Vraćeni proizvod mora biti isti kao i poslani paket, proizvod mora biti neoštećen (proizvod nije korišten.).

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.